www.bcdst.kiev.ua

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформація

  • altДо відома фізичних осіб підприємців, підприємств, установ та організацій області!

     

    03 січня 2015 р. набув чинності

    новий Закон України «Про стандартизацію»

    Детальніше...
  • Детальніше...
  • ION licenziyaПЕРЕОФОРМЛЕНО ЛІЦЕНЗІЮ НА  ДІЯЛЬНІСТЬ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РАДІОАКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ 

     В рамках виконання робіт, пов'язаних з проведенням державного метрологічного контролю засобів вимірювальної техніки іонізуючого випромінювання на виїзді до замовників,... 

    Детальніше...

Анонси

  • Детальніше...
  •  





    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...

До відома підприємств

  •  

    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...
  • altДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ – ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ! 

    Впровадження систем управління якістю і безпечністю харчових продуктів -  вимога Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» 

    Детальніше...

Телефон гарячої лінії (04563) 4-71-73

Питання та пропозиції щодо роботи ДП "Київоблстандартметрологія" Ви можете подати за телефоном (04563) 4-71-73

Сертифікація сучасних систем управління

Друк

 

Щодо сертифікації систем управління 

Вимога сьогодення - виробництво  якісних і безпечних харчових продуктів!

Виконанню цих вимог сприяють запроваджені в організаціях системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

На сьогоднішній день в нашому регіоні все більше підприємств впроваджують сучасні системи управління. Впровадження систем управління якістю та /або безпечністю харчових продуктів є вимогою Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів", а саме п.6. ст. 20 проголошує, що «Особи, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, повинні... застосовувати санітарні заходи та належну практику виробництва, системи HACCP та/або інші системи забезпечення безпечності та якості під час виробництва та обігу харчових продуктів...».

Назустріч організаціям, які впровадили системи управління, Головний державний санітарний лікар України постановив на водному, залізничному, повітряному транспорті, об'єктах з особливим режимом роботи зменшити вдвічі кількість планових заходів державного санітарно-епідеміологічного нагляду за об'єктами, на яких впроваджено та використовується належним чином система НАССР та/або аналогічні системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, зменшити вдвічі періодичність (кратність) досліджень харчових продуктів, виробники та продавці (постачальники) яких впровадили та використовують належним чином систему НАССР та/або аналогічні системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів (Постанова головного державного санітарного лікаря України № 20 «Про удосконалення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за впровадженням системи НАССР» від 30.06.2010, Постанова головного державного санітарного лікаря України № 8 «Про розподіл об'єктів державного санітарно-епідеміологічного нагляду за ступенем ризику» від 14.02.2008, Постанова головного державного санітарного лікаря України № 37 «Про реалізацію статтей 6, 44 та 46 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 24.12.2009).

За більш докладними консультаціями та роз'ясненнями Ви можете звернутись до ДП «Київоблстандартметрологія»

за адресою: вул. Січневого прориву, 84, м. Біла Церква, Київська обл., 09113, кімн. 307.

контактна особа: Пасічник Юлія Віталіївна

тел.: (0456) 34-75-28факс: (0456) 34-76-16; моб.: 050 625 48 11

e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідково. Системи управління безпечністю харчових продуктів впроваджені та успішно функціонують на таких підприємствах Київщини, як:
ДП «Укрспирт», за адресою виробництва: вул. Заводська, 3, с. Червона Слобода; ФОП «Дригало Л.Б.; ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»; ДП ПАТ «Оболонь «Пивоварня Зіберта»; ВКФ «Укрпромпостач — 95» ЛТД; ПАТ «Переяславський ЕКХП»; ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»; ТОВ з ІІ «Чиста вода» та ін.

Головна сторінка