www.bcdst.kiev.ua

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформація

  • altДо відома фізичних осіб підприємців, підприємств, установ та організацій області!

     

    03 січня 2015 р. набув чинності

    новий Закон України «Про стандартизацію»

    Детальніше...
  • Детальніше...
  • ION licenziyaПЕРЕОФОРМЛЕНО ЛІЦЕНЗІЮ НА  ДІЯЛЬНІСТЬ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РАДІОАКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ 

     В рамках виконання робіт, пов'язаних з проведенням державного метрологічного контролю засобів вимірювальної техніки іонізуючого випромінювання на виїзді до замовників,... 

    Детальніше...

Анонси

  • Детальніше...
  •  





    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...

До відома підприємств

  •  

    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...
  • altДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ – ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ! 

    Впровадження систем управління якістю і безпечністю харчових продуктів -  вимога Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» 

    Детальніше...

Телефон гарячої лінії (04563) 4-71-73 ... Email: office@centr.bcdst.kiev.ua

Питання та пропозиції щодо роботи ДП "Київоблстандартметрологія" Ви можете подати за телефоном (04563) 4-71-73 та на Email: office@centr.bcdst.kiev.ua

Продукти у закладах громадського харчування мають бути якісними

Протягом вересня 2019 року у випробувальну лабораторію ДП “Київстандартметрологію”неодноразово надходили заявки від організацій на дослідження продукції, придбаної у закладах громадського харчування у м. Біла Церква. Нажаль, за результатами випробувань можна зробити висновок, що якість продуктів харчування у закладах громадського харчування у Київській області не завжди відповідає вимогам нормативних документів.

Випробувальна лабораторія ДП                       “Київоблстандартметрологія” пропонує лабораторні дослідження харчової продукції у Вашому закладі харчування. Якісними вважаються ті продукти, які не містять токсичні речовини, що негативно впливають на організм людини. Дослідження необхідні для того, щоб контролювати рівень бактерій, що розвиваються в тому чи іншому продукті. Санітарні дослідження проводяться фахівцями в лабораторних умовах із застосуванням новітнього обладнання. Кваліфікація і великий досвід роботи професіоналів випробувальної лабораторії ДП “Київоблстандартметрологія” сприяє тому, що результат дослідження буде найбільш точним та вірним.

Проводити лабораторні дослідження необхідно з метою:

перевірки якості сировини, з якої виробляються продукти харчування, а також оцінювання санітарних умов їх приготування;

контролю санітарно-гігієнічних норм зберігання і транспортування продуктів;

створення екологічної безпеки продукту для здоров'я людини.

 У продуктах харчування не допускається присутність патогенних мікроорганізмів і токсинів, які викликають небезпечні захворювання. Тому лабораторне дослідження продуктів харчування в Київській області передбачає її вивчення за такими критеріями:

наявність умовно-патогенних мікроорганізмів;

присутність патогенної мікрофлори;

допустима кількість заквасочних і пробіотичних бактерій;

наявність мікробів, які сприяють псування продуктів.

Лабораторні дослідження харчової продукції запорука успішної її реалізації на будь-якому етапі. Команда випробувальної лабораторії ДП “Київоблстандартметрологія” допоможе Вам з визначення якості та безпечності продуктів харчування будь-якого походження.

stat24 -счетчик посещаемости сайта
Продукти у закладах громадського харчування мають бути якісними