www.bcdst.kiev.ua

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформація

  • altДо відома фізичних осіб підприємців, підприємств, установ та організацій області!

     

    03 січня 2015 р. набув чинності

    новий Закон України «Про стандартизацію»

    Детальніше...
  • Детальніше...
  • Детальніше...
  • ION licenziyaПЕРЕОФОРМЛЕНО ЛІЦЕНЗІЮ НА  ДІЯЛЬНІСТЬ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РАДІОАКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ 

     В рамках виконання робіт, пов'язаних з проведенням державного метрологічного контролю засобів вимірювальної техніки іонізуючого випромінювання на виїзді до замовників,... 

    Детальніше...

Анонси

  • Детальніше...
  •  





    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...

До відома підприємств

  •  

    Детальніше...
  • altПРОВОДИМО КОНТРОЛЬ

    експлуатаційних параметрів рентгенівського обладнання медичного та технологічного призначення з метою визначення відповідності їх встановленим нормам та придатності до застосування

    Детальніше...
  • altДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ – ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ! 

    Впровадження систем управління якістю і безпечністю харчових продуктів -  вимога Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» 

    Детальніше...

Телефон гарячої лінії (04563) 4-71-73

Питання та пропозиції щодо роботи ДП "Київоблстандартметрологія" Ви можете подати за телефоном (04563) 4-71-73

Новий стандарт на цукор визначає правила приймання та методи відбирання проб

Друк

altЗ 1 липня 2015 року в Україні починає діяти оновлений стандарт ДСТУ 3824-2014 «Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб». Стандарт поширюється на білий цукор (кристалічний та пресований, сахарозу для шампанського, цукрову пудру), природний цукор (кристалічний та пресований), желювальний цукор та цукор-сирець тростинний та встановлює правила його приймання та методи відбирання проб.

Документ визначає прийомку цукру партіями, кожну з яких супроводжують декларацією виробника, форма якої подається у Додатку А до стандарту. Крім того, у документі описуються методи контролю маси нетто цукру, органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників, масової частки дріб`язку.

Стандарт ДСТУ 3824-2014 подає перелік засобів вимірювальної техніки, матеріалів та допоміжних пристроїв для відбирання проб. Також в ньому описуються методи

- відбирання проб цукру з виробництва;

- відбирання проб цукру, упакованого в мішки;

- відбирання проб пресованого цукру, упакованого в мішки;

- відбирання проб кристалічного цукру та цукру-сірцю, упакованого в спеціальні контейнери для сипких продуктів;

- відбирання проб цукру в пачках (пакетах, пакетиках) упакованого в ящики, групове пакування та тару обладнання.

Стандарт ДСТУ 3824-2014 «Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб» розроблений Технічним комітетом стандартизації ТК 56 «Цукор і крохмалепатокові продукти» спільно з Українським науково-дослідним інститутом цукрової промисловості на заміну ДСТУ 3824-98.

З приводу ознайомлення з документом та придбанням його офіційної копії запрошуємо Вас звернутись до відділу стандартизації  кімн. 306 за адресою: м. Біла Церква, вул. Січневого прориву, 84. або за тел.: (04563) 4-75-93

stat24 -счетчик посещаемости сайта
test