Чекаємо Вас!
ВИБЕРІТЬ ЗАХІД/ЗАХОДИ ▼
04.06.2021 (вебінар) – Внутрішній аудит систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів у відповідності з вимогами міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 та положень ISO 1901121.06.2021 (вебінар) – Впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог та положень BRC Global Standard for Food Safety Issue 822.06.2021 (вебінар) – Практичні рекомендації щодо впровадження ISO/IEC 17025:2017. Вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій23.06.2021 (вебінар) – Основні відмінності та особливості впровадження ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018)24.06.2021 (вебінар) – Побудова системи мотивації персоналу. Матеріальна та нематеріальна мотивація. Методи впливу