Світ зіткнувся із безпрецедентною загрозою від пандемії COVID-19. Працівники харчової промисловості продовжують працювати на своїх звичних робочих місцях. Підтримка здоров’я та безпеки всіх робітників виробництва та поставки продуктів харчування має вирішальне значення для виживання в умовах поточної пандемії. Забезпечення руху їжі харчовим ланцюгом є найважливішою функцією, до якої повинні внести свій внесок всі учасники харчового ланцюга. Це також потрібно для підтримки довіри споживачів до безпеки та доступності продуктів харчування. Наразі в галузі існує нагальна вимога забезпечити дотримання заходів щодо захисту працівників харчової промисловості від зараження COVID-19, запобігання впливу або передачі вірусу, а також посилення гігієни харчових продуктів та санітарії. Міжнародна організація по стандартизації опублікувала стандарт ISO/PAS 45005:2020 “Система менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці. Загальні рекомендації щодо безпеки праці під час пандемії COVID-19“.
Колектив ДП “КИЇВОБЛСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ” на допомогу роботодавцям та працівникам організовує онлайн-навчання. З метою висвітлення додаткових заходів для підтримки цілісності харчового ланцюга та забезпечення безпечного постачання продовольства споживачам. Наші експерти надають практичні рекомендації щодо управління ризиками, які виникають через COVID-19, незалежно від місцезнаходження або статусу організації.
Запрошуємо Вас приєднатися до дистанційного навчання (вебінару) 17 березня 2022 р. Тема вебінару: “Побудова ефективної системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці відповідно до положень стандарту ISO/PAS 45005:2020. Практичні рекомендації щодо безпеки праці під час пандемії COVID-19”.
За більш детальною інформацією щодо вартості навчання звертайтеся за тел. 097 865 49 59 або е-mail: standart@kfsm.kiev.ua Шулякова Марина (провідний інженер із стандартизації КИЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ ДП “КИЇВОБЛСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ”).